Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Doorwerth

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Doorwerth? Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem beschikt over 23 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 500 personen. De aansluitende vergaderarrangementen zorgen ervoor dat uw bijeenkomst of evenement vlekkeloos verloopt.

Succesvol vergaderen

Wanneer u wilt vergaderen bij Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem staat ons enthousiaste team graag voor u klaar. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal en aansluitend arrangement. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties en zijn er kleinere discussieruimtes voor een besloten vergadering. Voor eventuele meerdaagse bijeenkomsten zijn er lichte werkruimtes.

Uiteraard is het tevens mogelijk om een bedrijfsjubileum of commercieel diner te organiseren. Zo kunt u gebruikmaken van het à la carte restaurant of de traditionele Engelse pub afhuren. De verschillende vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Bereikbaar en functioneel

Onze vergaderruimtes beschikken over modern audiovisueel apparatuur en zijn voorzien van natuurlijk daglicht. Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is vanaf de snelweg eenvoudig bereikbaar en biedt gratis parkeermogelijkheid voor 300 auto’s. Tijdens uw verblijf maakt u in het hele hotel gebruik van gratis WiFi. Bovendien leent de omgeving van het hotel zich perfect om de teamspirit te verbeteren. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht op een Solex of volg een handboogschietclinic!

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Offerte aanvragen

Zalen

23 multifunctionele vergaderzalen tot 500 personen - 117 hotelkamers

 

Theater

Tot 500 personen

Cabaret

Tot 113 personen

School

Tot 175 personen

U-vorm

Tot 80 personen

Carré

Tot 83 personen

Diner

Tot 260 personen

Receptie

Tot 500 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Speel het spel 'Wie is de Mol?'
 • Golf rondom de vijver
 • Maak een ontdekkingstocht op een Solex 
 • Volg een handboogschietclinic

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.